Tidsskrift

23 billige, men effektive (og stilfulde!) havehegn

Privatlivets fred er vigtigt for dig, men at bruge mange penge på et hegn lyder ikke særlig sjovt, gør det?Med det i tankerne ledte vi efter nogle løsninger for at finde ud af, hvordan man laver et billigt hegn i haven og som bruges af landskabsarkit…

Vinylgulv: Alt, hvad du bør vide om det!

Vinylgulve er en økonomisk og praktisk belægning, som giver et moderne og elegant udseende. Det er uden tvivl materialet, der trender på markedet og også i de danske hjem!En belægning, der har det hele, fra komfort til nem påføring.

2. marts 2024

Alt, hvad du behøver at vide, før du laver en tilbygning!

Det er ikke uundgåeligt, men det er meget almindeligt… På et vist tidspunkt i livet ser vores hjem ikke ud til at have plads til at opfylde vores behov! Uanset om det er, fordi familien er vokset, fordi der er åbnet en virksomhed derhjemme eller fo…

10 boligforbedringer, der ikke kræver byggetilladelse

Drømmer du om at renovere, ombygge eller udvide dit hjem, men er ikke sikker på, om du skal have en licens for at foretage proceduren? Der er indgreb med mere eller mindre effekt, hvoraf de første ofte kræver samtykke fra en lokal myndighed, da de på…

Sådan renser du fugt fra vægge, så det aldrig vender tilbage!

Der er et monster i kælderen! Eller på soveværelsesvæggen eller i køkkenet eller på badeværelset… Der er et slimet, sort, grønligt monster, der breder sig i fugtige dråber, der kondenserer på væggene i dit hus.

Lille hus til en lille pris: 50 m² for 40.000 €

Fleksible, prisbillige, individuelle – modulære præfabrikerede huse giver bygherrer uanede muligheder, når det kommer til at realisere deres helt eget drømmehus. Vi vil gerne give dig et eksempel i dag.

28. februar 2024

Alt om elektriske vandvarmere - fordele, ulemper og priser

Der er ikke noget, der koster mere end at tage et godt bad, slappe af i det varme vand og pludselig løbe tør for varmt vand! Det er bogstaveligt talt et koldt brusebad, som, selvom mange finder forfriskende, sjældent er velkomment.

Pyrolytisk vs hydrolytisk ovn - alt, hvad du bør vide!

Når du skal vælge kogeplader og ovne, er der mange muligheder. Der er noget for enhver smag, der findes flere modeller, lige fra en simpel og traditionel ovn til dem, der ikke laver meget mad, til en top-of-the-range ovn med professionelt tilbehør.

28. februar 2024

Skimmelsvamp derhjemme: Hvordan det dannes, og hvordan man fjerner det for altid

Intet at fortvivle… Du er langtfra den eneste, der har problemer med skimmelsvamp derhjemme. Det er noget, der er ret almindeligt i hjemmene. Det er selvfølgelig hverken kønt eller sundt.

27. februar 2024

Beboelighedslicens: alt, hvad du behøver at vide om dette dokument

Beboelighedslicens er naturligvis et emne, der ikke er fremmed for dig, hvis du allerede har købt eller fået bygget et hus. Dette er et ekstremt vigtigt dokument, der er afgørende for, at du kan købe et hus, og uden hvilket det vil være umuligt at si…

27. februar 2024